Ff voorstellen

In de eerste plaats natuurlijk hartelijk welkom op mijn site. Ik ben Matthijs Tilborghs en ben op 26-01-'77 geboren in het kleine plaatsje Eindhoven. Mijn hobby's zijn: Darten, computeren (voornamelijk chatten, muziek maken en downen) en natuurlijk mijn lieve vriendin Suzanne, waar ik mee samen woon in Eindhoven. Ons huisje is klein, maar heel gezellig en we zijn nog steeds bezig met het opknappen van alles. De keuken is sinds kort af.

Sinds twee jaar werk ik bij Edco Eindhoven B.V. Ik maakt daar de orders klaar die verzonden worden naar het buitenland. Ik ben er 40 uur mee bezig, maar vind daarnaast natuurlijk nog een hoop tijd vrij om verder te werken aan deze site en mijn andere hobbies.
Ik zou verder niet veel meer weten wat ik over mezelf kan vertellen. Kijk maar eens rond op mijn site en verbaas je over alles Als er dan nog vragen zijn, stel ze gerust in mijn gastenboek, of mail me maar!!


Groetjes,
Matthijs

P.S.: Ik heb 4 jaar geleden mijn beste vriend verloren door een verkeersongeval. Ik heb besloten hem voorgoed op deze site te herdenken. Klik hier om de pagina te openen.